KANAVOITUJA TEKSTEJÄ

 

Minä olen

 

Minä olen, mikä minä olen. Minä olen arvokas maailmankaikkeuden lapsi, joka on asetettu tälle planeetalle tekemään suuria tekoja. Minä ansaitsen kaiken, mitä minusta tulee. Vain positiiviset asiat tarttuvat minuun.

Minä olen Sinä. Me olemme yhtä. Jeesus on veljemme.

Krishnamurtille sanottiin erään hänen esitelmänsä jälkeen, että ”Sinähän olet ateisti!”. Krishnamurti vastasi: ”Niinhän minäkin luulin, kunnes huomasin, että Minä olen Jumala.”

Me, jokainen meistä, olemme paljon enemmän kuin mitä yleisesti itsestämme luulemme. Olemme osa alkulähdettä, olemme ikuisia.

Koko maailmankaikkeus on kvanttista värähtelyä, josta me näemme vain murto-osan. Oma Telluksemme on poikkeus Linnunradallamme siten, että se on vapaan valinnan planeetta. Me olemme täällä kohottamassa planeettamme tietoisuutta. Olemme tehneet sen aiemmin muualla – monta kertaa.

Planeettamme evoluutioon perustuva kehitys on nykyhetken tieteen mukaan sellainen, että olemme kehittyneet sattumalta alkuaineista pitkän ajanjakson aikana. Ihminen ei tiedä, mitä hän ei tiedä.

Oman planeettamme elää nyt selviytymistaistelua valon ja pimeyden välillä. Elämme barbarian aikaa.

Esi-isämme ennustivat maailmanlopun tapahtuvan 21.12.2012, joka on yksi tarkasteluajankohta. Maapallollamme elämä on keskeytynyt aiemmin neljä kertaa ja aloitettu uudelleen.

21.12.2012 alkoi uusi aika (josta ajanlaskumme tulevaisuudessa lasketaan). Maapallon valon määrä ylitti tuolloin pimeyden määrän. Pimeys taistelee kaikilla tavoin kuolinkamppailuaan vastaan (näet sen kaikkialla), mutta se tulee häviämään. Mistä tiedän… koska sama on tapahtunut aiemmin.

Elämme jatkuvan muutoksen aikaa: pimeyden valta murenee, ahneus ja valta toisia kohtaan paljastuu ja vähitellen katoaa. Koko ihmiskuntamme historia on sotaa. Ihmiskunta on ollut selviytymistilassa. Vieläkin taistellaan vallasta ja maan omistamisesta so. ”lapset heittelevät kivillä toisiaan”.

Elämme nyt uudessa energiassa. Olemme uudessa kohdassa linnunradallamme. Edellisen kerran olimme tässä kohdassa 240 miljoonaa vuotta sitten – tai maapallo oli – ilman ihmiskuntaa.

Energia, joka planeetallemme virtaa, on hyväntahtoista.

Hyväksy muutokset – isolla kuvalla katsottuna ne ovat omaksi parhaaksesi.

Ole hyväntahtoinen – maailmankaikkeudessa kaikki on hyvin.

Näe alkulähde/luoja kaikkialla luonnossa, eläimissä ja kaikissa ihmisissä.

Ole kärsivällinen.

Selkeä muutos parempaan tapahtuu vuoteen 2032 mennessä, kun uusi ihmissukupolvi syntyy ja on viisaampaa. Lapset syntyvät muistaen menneisyyden virheensä, eivätkä toista niitä enää.

D.D.

 


Tulevaisuuden tiede

 

Fysiikka – kaiken luoja on mestarifyysikko

Ihminen ei tiedä sitä, mitä hän ei tiedä.

Meidän tapamme tehdä tiedettä perustuu aiemman tiedon ”päälle” rakentamiseen. Fysiikassa se tarkoittaa Isaac Newtonin painovoima-havaintoihin ja niistä tehtyihin kaavoihin, kuten myös Albert Einsteinin suhteellisuusteorioihin sitoutumista. Kaikki niiden ulkopuolinen havaintomaailma pyritään ”paketoimaan” näiden mallien sisälle. Kaikki tiede perustuu nykyään neljään perusvoimaan; painovoimaan, sähkömagneettiseen voimaan, vahvaan ydinvoimaan ja heikkoon ydinvoimaan. Kaiken yhteen sitovaa kaavaa/ mallia ei ole löydetty kiivaasta etsinnästä huolimatta. Sitä ei löydetä neljän perusvoiman pohjalta, koska ne perustuvat 3D -ja aika-ulottuvuuksiin eli 4D –todellisuuteen, jossa nyt elämme.

Entäpä jos voimia onkin kuusi neljän edellä mainitun voiman lisäksi? Lisäämme äsken mainitun neljän voiman luetteloon heikon ja vahvan kvanttivoiman. Samalla ulottuvuuksien määrä ”räjähtää kvanttikeitoksi” ja moniulotteiseksi fysiikaksi. Näin koko nykytiede, siinä muodossa kun se nyt tunnetaan, tullaan kirjoittamaan uudelleen.

 

Älykäs suunnitelma

Eräät fyysikot ja astronomit, jotka ovat tarkastelleet yleistä elämän kehitystä ja universumin evoluutiota, ovat oivaltaneet, ettei se ole voinut tapahtua sattumalta. Matematiikka todistaa musertavasti tämän. Elämää on kaikkialla. Maapallo ei ole maailmankaikkeudessa se ainoa onnellinen ”sattuma”. Tiedemiehet alkavat käsittää tämän enemmän ja enemmän. Universumiimme, galaksiimme, planeettoihin ja kaiken elämän evoluutioon syventymällä saamme oivalluksen, että jo tilastomatematiikan perusteella on oltava suunnitelma – älykäs suunnitelma.

Ne, jotka vierailevat luonamme toisista tähtijärjestelmistä, hymyilevät, sillä he tietävät. Heidän liikkumisensa perustana on meiltä vielä kätkössä oleva fysiikka. Se on myös heidän kyvyssään valaistua. Tämä moniulotteinen fysiikka on heidän todellisuutensa ja henkisyytensä ydin.

Me olemme matkalla siihen, mutta se on vielä meiltä kätkettynä. Pääsemme siihen, kun pääsemme irti ihmisluonnon barbariasta. Silloin lakkaamme heittelemästä kivillä toisiamme, kuten lapset leikkikentällä. Olemme vielä kehityksemme lapsuusasteella – fysiikka alkaa paljastua meille, kun opimme olemaan tappamatta toisiamme ja käyttämästä uutta tietoa aseisiin. 

Lyhyen aikavälin kehitys

Olemme vielä materialistisen kehityksen alkuvaiheessa, mutta tässä jotain tulevasta uudesta teknologiasta lyhyesti:

– tietokoneemme ja älylaitteemme tulevat yhä nopeammiksi ja pienemmiksi; osin kvanttisiksi, mutta uutena piirteenä tulee elävien biologisten komponenttien liittäminen elektroniikkaan. Tämä tatkoittaa, että biotietokoneet ovat tulevaisuutta. Se mitä pyydätte tietokonetta tekemään tänä päivänä, on naurettavaa verrattuna siihen, mitä pyydätte sitä tekemään 50 vuoden kuluttua. Se merkitsee mikropiirien ja elämän yhdistelmää ja biologista tuotantoa, jota kasvatetaan sirussa.

– lääketiede muuttuu kemiallisesta lääkityksestä fysiikkaan perustuvaan hoitoon. Eleganteimmatkaan ennustukset lääketieteestä eivät vastaa sitä, mitä oikeasti on tulossa. Meillä on tänä päivänä huipputeknologinen lähestymistapa suunniteltuun kemiaan. Koska keho koostuu kemiasta, on järkevää tarkastella tätä kemiaa ja työskennellä sen kanssa. On täysin järkevää havaita sen reagoivan sairauteen ja sitten suunnitella hoitoja lisäkemialla. Se on ehdottoman normaalia, mutta se loppuu hyvin pian.

Alamme ymmärtää ja kehittää uutta lääketieteellistä fysiikkaa. Havaitsemme, että lääkefysiikka puhuu kirjaimellisesti solurakenteelle ja antaa sille ohjeita ilman yhtäkään kemikaalia. Kemiassa on aina jokin reaktio. On aina sivuvaikutus. Hienostuneimmillakin kemiallisilla malleilla – jotka auttavat pahimmissa planeettamme sairauksissa – on sivuvaikutuksia ja osalla niistä se on kuolema.

Alzheimerin tauti on sydäntä särkevä sairaus. Tällä planeetalla on miljoonia ihmisiä, jotka kehittävät tämän sairauden ja heitä ilmestyy koko ajan lisää. Elämme yhä pidempään ja plakkimaisesta materiaalista, joka mutkistaa kirjaimellisesti muistia aivoissamme, tulee tavallisempaa. Se keräytyy aivojemme tiettyihin osiin, peittää ja rajoittaa niitä ja tekee ihmisestä kyvyttömän muistamaan ja lopulta käsittelemään informaatiota lainkaan. Tuloksena on kuolema, hidas kuolema. Ympäristömme aiheuttaa tämän ja se havaitaan lopulta. Pitkäikäisillä muinaisihmisillä ei ollut sitä.

Tämä sairaus tullaan hoitamaan lääkefysiikalla. Tieteemme alkaa havaita, että tällä plakkimaisella aineella on värähtely, jota voidaan vaimentaa äänellä. Ihmisaivoihin lähetetään korkeataajuista ääntä, joka on viritetty tiettyyn taajuuteen ja amplitudiin. Näin ”plakkimaisen aineen ” vaippa heikentyy, hajoaa ja lopulta poistuu kokonaan aivoista. Toimenpiteellä ei ole mitään sivuvaikutuksia. Tämä on tulossa. Alzheimerin tauti tulee poistumaan ihmiskunnasta.

D.D.

Hyvin samankaltaista henkistä tietoa kuin tässä kanavoinnissa on välitetty myös seuraavissa Kryon-kanavoinneissa:

Kryon 17.5.14: Seuraavien 500 vuoden fysiikkaa

Kryon 18.7.15: Kaikkein tehokkain suodatin

 


Parantuminen

 

Ihminen on paljon enemmän kuin meidän on annettu ymmärtää.

Olemme luojia sanan varsinaisessa merkityksessä. Olemme osa hyväntahtoista, rakastavaa alkulähdettä.

Kaikki henkiset aineistot / kirjat Raamattu, Koraani jne. ovat ihmisten tekemiä, kanavoituja tekstejä. Ja koska ihmiset ovat ne kirjoittaneet, he ovat asettaneet Jumalalle inhimillisiä ominaisuuksia: viha, kosto, tuomio, synti jne.

Kaikki tämä on virheellistä inhimillistä ajattelua. Me kaikki olemme osa alkulähdettä Jumalaa. Hän on tämän kaiken luonut. Minkä logiikan mukaan Jumala rankaisee itseään?

Kaikki henkisyys, mukaan lukien valaistuminen, tulee ihmisestä itsestään, ei ulkopuolelta, ei taivaasta.

Missä sitten Jumala/ alkulähde ihmisessä sijaitsee? Nykytiede ei siihen osaa vastata. Se ei näy mikroskoopin kuvassa.

Me ihmiset elämme materiassa, olemme materialisteja. Kuitenkin materiaa on vain vajaa 5 % maailmankaikkeudesta.

Jumala on mestarifyysikko.

Einstein kehitti aikoinaan kaavan E=mc², joka todentaa sen, että materia on energiaa. Se on totta, vaikkakaan Einstein ei tiennyt mitään heikosta ja vahvasta kvanttivoimasta. Nykytiede on vasta nyt tehnyt alustavia havaintoja näiden voimien vaikutuksista, vaikka se ei vielä tunnista näitä voimia.

Jokaisen ihmisen ympärillä on kvanttinen energiakenttä, joka on halkaisijaltaan 8 m ja me tunnemme sen toisen ihmisen ollessa sen kentän sisällä. Tällöin olemme yhteisessä energiakentässä (Merkabassa). Tämä kenttä irtautuu ihmisestä hänen kuollessaan.

Alkulähde sijaitsee DNA:ssa sen näkymättömissä olevassa 24:nnessa kvanttiparissa. DNA ei ole pelkästään kemiallinen molekyyli kehossamme. Se on jumaluuden moniulotteinen osa. Se sama molekyyli, jota kutsutaan DNA:ksi, on ympäri galaksia. Se on elämä ja se on tapa, jolla elämä muodostuu kaikkialla. Se on elämän malli ja geometria kaikkialla ja näemme tämän jonain päivänä, kun pystymme tutkimaan muuta elämää, jota löydämme planeettamme ulkopuolelta.

DNA:mme on rampa tässä vanhassa energiassa ja oma vapaa valintamme on luonut tämän. DNA:mme, elämänkaaremme (ikääntyminen) ja sairautemme on ovat kaikki sitä, minne halusimme viedä tämän planeetan energian ja DNA:mme teki yhteistyötä. Tämän kanssa olemme eläneet ja nyt se on muuttumassa. Se ei ole DNA-aktivointi, se on DNA-vapautus. Vapautus!

Alkusolut! Alkusolut ovat ne vastasyntyneen solut, jotka nopeuttavat kasvua ja oppimista erityisellä tavalla. Lapsi omaksuu puolessa vuodessa hyvin paljon maailmasta ympärillään. Tähän sisältyy puhe, kieli, seisominen ja kävelemisen aloittaminen ja paljon muuta. Se on DNA:n alkumanuaali ja sen ”antennit” ovat suuria. Ne kuuntelevat kaiken ympärillään olevan asenteita ja tietoisuutta. Se on aktiivista vastasyntyneellä ihmisellä. Sitten se hidastuu ja meistä tulee aikuisia.

Alkusolut ovat taianomaisia. Niitä käytetään ensin ja sitten niitä ei käytetä, mutta ne ovat aina olemassa eivätkä lähde pois.

Vanha sielu, mitä jos kertoisin sinulle, että voit vapauttaa nämä solut nyt, tehdä niistä aktiivisia itsellesi.

Teet sen affirmaatiolla, teet sen tietoisuusmuutoksella, teet sen meditoimalla. Vapautat alkusolut aikavankilasta taas käyttöön. Se merkitsee sinulle pikaraidetta valaistumiseen. Ne toimivat akaasiasi kanssa.

Se toimii mihin tahansa tilanteeseen, mitä sinulla on. Älä rajoita sitä siihen, mitä luulet tarvitsevasi! Kysy aina: ”Rakas Henki, mitä tarvitsen?” Totea: ”Rakas Henki, tätä ja jotain parempaa.” Käytä tätä potentiaalia! Alkusolut ovat valmiina vanhoilla sieluilla. Toisin sanoen, elämien lukumäärä antaa meille malli-informaatiota, jota ei ole aloittelijalla, joka on ollut maan päällä vain muutaman kerran. Vanhoilla sieluilla on satoja elämiä, kenties tuhansia elämiä kokemuksien ja tietomallin kehittämiseen.

Tiedät, että olet ollut täällä aiemmin, tiedät liikaa, tunnet liikaa. Luet tätä tekstiä ja näet sen olevan täsmällistä ja totta – olet vanha sielu.

Salaisuus akaasiasi ammentamiseen tai tuon mallin vapautumiseen on myötätuntoinen tietoisuus. Onko se yllätys sinulle? Se on puuttunut kaiken aikaa. Jos aiot ammentaa akaasiaasi (käyttää asioita, joita olet oppinut menneisyydessä) ja alkaa kirjoittaa sitä, kuka olet, sinun on tehtävä myötätuntosopimus itsesi kanssa. Miten pärjäät vihattomuudessa, toisista välittämisessä ja sisäisen Jumalan puhtaudessa? Myötätunnon luomisen tietoisuusfysiikka luo myötätuntoista toimintaa. Vanha sielu tietää, miten se tehdään. Et lukisi tätä ellet olisi vanha sielu, myös kiinnostumaton vanha sielu.

Myötätunto on kaikkien tunteiden kuningas tässä kohtaa tällä planeetalla. Se johtaa meidät kehittyneeseen rakkaustilaan ja ilman toisista välittämistä se ei toimi. Itse asiassa mikään ei silloin toimi.

Tällä hetkellä maapallon ihmiset elävät jakautuneessa tilassa välittäminen – välinpitämättömyys. Myötätunto – sen puuttuminen. Tällä planeetalla on tällä hetkellä pimeä armeija.

Älä ole huolissasi tästä, myötätuntoinen ystävä. Silloin kun otat mestarin ominaisuudet, valo ympäröi sinua. Ei enää linnoittautumista tai suojautumista pimeydeltä. Se perääntyy luotasi automaattisesti. Ei enää päivän sairauksien tarttumista – ne eivät voi koskettaa sinua myötätunnossa.

1.2.17       D.D.

 


Vanhan sielun tunnusmerkit

 

Ihmisiä on jo kauan aikaa hämmentäneet kysymykset, kuka minä olen, mistä minä olen tullut, miksi ja mihin olen menossa?

Osa ihmisistä ajattelee, että on vain yksi elämä, jota seuraa kuolema ja maatuminen. Tai, kuten meitä on opetettu: ”Elä nuhteeton elämä (yksi elämä) ja kuoleman jälkeen tulevassa viimeisessä tuomiossa saat palkinnoksi ikuisen elämän taivaassa” tai ”jos teet paljon syntiä, saat ikuisen kadotuksen”. Tämä on myös länsimaisen kirkon kanta.

Entäpä, jos tuo kaikki on virheellistä ajattelua.

Raamattu, koraani ja kaikki henkiset kirjalliset aineistot ovat ihmisten kirjoittamia.

Mestari Jeesus ei kirjoittanut mitään. Profeetat, aikalaiset ja apostolit kylläkin. Siitä koottiin Raamattu, jonka koostumusta kirkolliskokoukset mukauttivat oman versionsa kirkon oman vallan vahvistamiseksi. Raamatun teksteistä poistettiin mm. oppi jälleensyntymisestä harhaoppina Konstantinopolissa vuonna 553. Vieläkin sitä löytyy Raamatusta pieninä annoksina.

Ihmiset ovat tehneet Jumalasta alkulähteestä, ihmisen kaltaisen olennon ja tuomitsevan, vihaavan, ankaran Isän, joka lähetti poikansa kuolemaan, että jotkut ihmiset pelastuisivat.

Jumala alkulähde, joka on kaiken luonut, on paljon enemmän kuin mitä me ihmiset voimme kuvitella.

Jumala alkulähde asuu meissä jokaisessa. Olemme luojia!

Jumala on suuri, Jumala on hyvä, Jumala on myötätuntoinen, Jumala on rakkaus.

Oikeasti mestari Jeesus oli rakkauden lähettiläs ja hänen sanomansa on puettavissa viiteen ohjeeseen:

 • Älä vihastu
 • Puhu aina totta
 • Älä vanno
 • Auta lähimmäistäsi
 • Rakasta lähimmäistäsi kuin itseäsi

Kuka näitä ohjeita noudattaa?

Idän ja Egyptin faaraoiden ajan uskonnot sisältävät jälleensyntymisen tosiasiana. Tämä on myös teosofian (jumalviisauden) ja teosofisen Ruusu Ristin ehdoton kanta.

Maapallomme on tällä hetkellä ainut linnunratamme vapaan valinnan planeetta. Planeetta, jossa ihminen voi tehdä haluamansa valinnan, joko huonon tai hyvän. On kysymys valosta ja pimeydestä. Tämän maapallon evoluutiossa olemme neljä kertaa tuhonneet täällä olleen elämän. Viides kerta oli tulossa vuosituhannen vaihteessa. Inkojen ja erityisesti Mayojen kalenteri sekä Nostradamuksen ennustukset ennustivat maapallomme elämän tuhoutumisen.

21.12.2012 oli kuitenkin käännekohta, jolloin valon määrä ylitti pimeyden määrän. Koko ihmiskunnan historian ajan tapahtunut tappaminen, viha, ahneus ja ihmisten tuomitseminen muuttuvat. Tapahtumien syklisyys avautuu spiraaliksi. Pimeys taistelee kaikella, millä se pystyy vanhan energian säilyttämiseksi ja se tekee sitä hyvin – se näkyy kaikkialla.

Pimeys tulee häviämään.

Mistä tiedän – se on tapahtunut aiemmin muilla planeetoilla. Emme ole yksin.

Tämä aika on erityisen tärkeä vanhoille sieluille, siksi olemme tulleet tänne:

Olemme täällä nyt, koska meillä on eniten kokemusta. Tarkoitan niitä, jotka ovat eläneet tällä planeetalla kerta toisensa jälkeen maapallon energiassa.

Välillämme on valtavaa vaihtelua siinä, kuinka pitkän ajan olemme olleet tällä planeetalla. Ajatelkaa, mitä olemme kokeneet – eri kulttuureita, joissa olemme olleet, taisteluja joita olemme käyneet ja syitä miksi tulimme.

Elämä on sielun kokemus maan päällä. Mitä ajattelette sielusta, joka tulee kolmeksi kuukaudeksi ja lähtee. Saattaisitte ajatella, että siinä on jotain vikaa ja että se on menetetyn lapsen tragedia. Todellisuudessa se tehdään ennakkosopimuksella vanhempien sielun kanssa.

Näin on, jotta jokin opetus voidaan suorittaa. Vanhemmille annetaan tilaisuus tulla henkisiksi surunsa avulla. Usein tämän elämänkokemuksen antaa vain vanha sielu.

Entä tuleminen maapallolle elääkseen vain 19 vuotiaaksi ja silloin elämän lopettaa luoti taistelukentällä. Saattaisitte sanoa. Mitä hyötyä siitä on kenellekään? Se on elämän hukkaamista! Haluan sanoa sinulle, että joka hengenveto minkä otat tällä planeetalla, on merkityksellinen, kaunis ja se lasketaan ja tallennetaan. Joidenkin meistä täytyy olla taistelukentällä niitä, jotka kaatuivat ja toisten oli oltava voittajina. Se on kokemus ja sitä kaikkea vanha sielu tarvitsee tällä hetkellä.

Mitä hyötyä siitä on?

Kenties muistaisimme sen riittävästi, että meillä olisi jonain päivänä voimaa sanoa: Ei tule enää taistelukenttiä. Viisautemme oivaltaisi, ettei sillä ole merkitystä, olemmeko voittajia vai häviäjiä, sillä ne kumpikin edustavat sopimattoman matalaa energiaa tulevalle maapallolle. Sota ei ole hyväksyttävää! Vain vanha sielu tietää tämän kokemuksen kautta.

Annan nyt teille vanhan sielun ominaisuuksia ja pyydän teitä havainnoimaan itseänne. Ovatko nämä teidän ominaisuuksianne?

 

Ensimmäinen ominaisuus

Ensimmäinen syy tietää olevanne vanha sielu on, että olette täällä. Vanhat sielut ovat uteliaita! Vanha sielu, tunnistat, miksi olet täällä ja jollain tasolla haluat enemmän. Olet informaatiosieni, koska informaatio alkaa kuulostaa aikakauden totuudelta.

 

Toinen ominaisuus

Joillakin teistä alkaa olla syvällisiä muistamiskokemuksia. Olette kutsuneet niitä dejá vuksi.

Sinulla on muistamisen tunne, vaikket voi muistaa, tapahtuiko se vai ei. Kenties kohtaatte jonkun ihmisen, joka on ystävällinen ja tuntuu erittäin tutulta, kuin perheenjäseneltä – et kuitenkaan ole koskaan tavannut häntä. Jotenkin oivallat, että olet tekemisissä akaasisen perheen kanssa.

Alat muistaa asioita – energian mitä kutsutaan akaasiseksi heräämiseksi. Monet teistä johdatetaan tilanteisiin, jotka tuntuvat tutuilta ja näette kasvoja, jotka luulette tuntevanne, kuitenkin se tapahtuu ensi kerran tässä elämässä. Tapaatte perhettä.

 

Kolmas ominaisuus

Olet nainen, jolla ei ole lapsia ja olet päättänyt, ettei sinulle tulekaan. Kuitenkin tiedät alitajuisesti, millaista on olla äiti. Olet ollut täällä riittävän usein, että akaasiasi soi syvämietteisenä äitinä olemista. Sama pätee miehiin.

Mies, joka on luonteeltaan lempeä ja joka ei koskaan satuttaisi toista ihmistä, voi intuitiivisesti tietää, että hän on ollut soturi. Hän tuntee tai näkee unta, miltä tuntuu ottaa henki. Tunnet sen ja tiedät, että olet osallistunut halpamaisiin tekoihin. Se soi akaasiassasi ja se on osa solurakennettasi. Niin lempeä tai kunnioitettava saatat olla tällä kertaa, tiedät, että sisälläsi on soturi.

Naiset tekin tiedätte, että teillä on soturi sisällänne, voitte tuntea sen. Olette osallistuneet taistelukentille ja tiedätte sen. Tiedätte, millaista on selviytyä taistelukentällä tai olla selviytymättä. Historiaan sisältyy niin paljon voitettuja ja hävittyjä taisteluita, että se merkitsee, että me kaikki tässä huoneessa olemme osallistuneet täysillä moniin niistä. Joskus kuolimme Jumalamme vuoksi joskus -ei minkään vuoksi, mutta meillä kaikilla on kokemuksia, miltä tuntuu tulla ja lähteä nopeasti ja kuolla dramaattisesti.

Miehet ja naiset, kannamme tuota menneisyyden energiaa. Vanhassa energiassa monet meistä ovat päättäneet tehdä sen uudestaan ja sotamiesten ja naisten perheitä syntyy. Uudessa energiassa, jossa nyt olemme, tunnemme, että olemme valmiit tuon kokemuksen osalta. Olemme siirtyneet selviytymismoodista viisausmoodiin.

 

Neljäs ominaisuus

On monia merkkejä vanhana sieluna olemisesta. Osa niistä piiloutuu. Tunnetteko, että teillä on ikävuotenne ylittävää viisautta? Vastaus on kyllä. Tässä on salaisuus, mitä kannat ja tämä on salaisuus, mitä kannat, ja se on yhteistä tämän ryhmän kanssa. Viisautemme tulee kokemuksien kautta. Olemme maksaneet siitä rakkaat ystävät. Olemme vanhoja sieluja.

 

Viides ominaisuus

On yksi asia, minkä menneisyyden akaasia luo persoonallisuuteemme. Eläminen uudestaan ja uudestaan vanhassa energiassa aiheuttaa itsearvostusongelmia. Olemme puskeneet aina vanhaa energiaa vastaan emmekä ole pärjänneet hyvin. Vanha energia on ollut aina ohjaksissa ja meidän oli piilouduttava tai taisteltava sitä vastaan. Monet meistä kuolivat sen vuoksi. Meillä on täydellinen itsearvostuksen puute. Saatamme olla itsevarmoja ulospäin, saatamme olla vahvoja muille, mutta kun olemme yksin, mietimme, kuka olemme, selviydymmekö, olemmeko oikeassa. Tämä on vanha sielu.

Tilanne on ollut sama koko historian ajan – kunnes nyt.

Nyt olemme tällä planeetalla aikana, jota muinaisihmiset ennustivat.

Energia on viimeinkin puolellamme.

Planeetan energia muuttuu. Tietoisuuden valo-pimeätasapaino muuttuu suuresti. Kun opimme, kuka olemme, miksi olemme täällä ja miksi tunnemme niin, kuin tunnemme, kaikessa alkaa olla tolkkua. Ei ole mitään parempaa kuin totuuden löytäminen, sillä se selvittää menneisyyden. Totuuden löytäminen menneisyydestä laittaa tulevaisuuden perspektiiviin ja alamme saada ansaitsemamme itsearvostuksen.

Pimeyden ja vanhan energian taistelu on näkyvissä kaikkialla. Matala tietoisuus = pimeys taistelee henkitoreissaan, kunnes se poistuu.

 

Kuudes ominaisuus

Tarkoituksen löytäminen.

Vanhoilla sieluilla on niin paljon entistä kokemusta ja historiaa, että monet katsovat ympärille sanoen; Mikä täällä olemisen tarkoitus on?

Usein he etsivät toisia kertomaan, mikä se on. Tämä johtuu siitä, että energia on erilaista kuin ennen. He tuntevat tyytymättömyyttä siinä, mitä he tekevät. Teenkö oikein? Onko jotain, mitä minun pitäisi tehdä paremmin?

Vanha sielu, kun alat muuttua vanhoista tavoista, voimasi alkaa todella näkyä. Olet tullut mukanasi niin paljon kokemusta, jota alat vetää akaasiastasi. Et ehkä tiedä tekeväsi sitä, mutta todella vedät. Intuitiosta tulee parempi ja alat saada neuvoja omaan elämääsi. Saat synkronismia siinä, minne mennä ja mitä tehdä ja tämä kaikki perustuu siihen, että olet vanha sielu tänä päivänä.

Nuoret sielut, jotka vasta tulevat planeetalle, katselevat ympärilleen ja opettelevat miten kaikki toimii. He vain yrittävät selviytyä. Heillä ei vielä ole niitä kokemustyökaluja, joita teillä on. Heillä tulee olemaan, mutta he vasta selvittävät niitä.

Vanhoilla sieluilla on muistamisen viisautta. Alatte ratkaista ihmiskunnan ongelmia. Kuitenkaan sillä ei ole merkitystä, mitä teemme.  Työmme ei ole yhtä tärkeää kuin läsnäolomme. Tämä käsitys on erilainen siitä, mitä vanhempamme kertoivat meille.

Kuunnelkaa, sillä ei ole merkitystä, mitä teemme! Valomme auttaa tätä planeettaa. Pelkkä istuminen täällä nyt auttaa tätä planeettaa. Olemalla täällä kokeneena sieluna, laitamme kokemuksemme viisauden tämän planeetan verkkoihin – elämiemme kypsän energian. Tätä teemme tällä hetkellä.

Rentoutukaa ja olkaa. Tietäkää, että olemme täällä tarkoituksesta. Antakaa synkronismin työntää teidät seuraavalle alueelle, mikä on suotuisa ja kaunis teille, jos sallitte sen olla.

Olemme käyneet läpi niin monta elämää, joissa olemme kärsineet ja odotamme kärsivämme täällä taas. Vanhemmat, toisitteko lapsenne tähän maailmaan sillä tarkoituksella, että he voisivat kärsiä kanssanne? Ei siinä ole mitään järkeä. Siinä ei ole henkistä maalaisjärkeä.

Meidän täytyy alkaa käyttää Hengen älykkyyttä, joka kysyisi:

Mitä tekisin, jos olisin rakastava ja hyväntahtoinen Jumala? Sitten jollakin tasolla ääni sisälläni sanoo. SINÄ OLET! Olet osa koko luomakuntaa.

 

Seitsemäs ominaisuus

Lopuksi numero seitsemän. Ette ehkä koskaan ajattelisi sitä. Rakkaat ystävät, teillä on jotain, minkä tunnette syvästi ja se on ilmiselvää. Luulette kaikilla olevan sen. Heillä ei ole. Vanhalla sielulla on tässä energiassa kyky tuntea syvästi Jumalan rakkaus ja toisilla ei ole. Tämä vaatii kypsyyttä! Vaatii elämien kokemusta ymmärtää luojan hyväntahtoisuus, miltä se tuntuu ja mitä se merkitsee. Tästä syystä on erittäin vaikeaa saada nuori sielu uhrina olemisesta Jumalan rakkauden tuntemiseen. Hänellä ei ole aavistustakaan, miltä se tuntuu! Teillä on! He eivät tunnista sitä tunnetta, he tulevat tunnistamaan, mutta se vaatii kokemusta.

Jos olet vanha sielu, tunnet sen. Olette niitä, jotka muuttavat planeettaa.

Muutat planeettaa läsnäolollasi täällä, valotyöntekijä. Kristalliverkko imee sisältämääsi valoa, minkä olet ansainnut ja tuonut meille kaikille. Tämä on syvällinen järjestelmä ja planeetan uuden energian täytyy kokea vanhat sielut ja niiden viisaus voidakseen vaikuttaa niihin, joita syntyy tulevaisuudessa. Tämä järjestelmä on esoteerinen, vaikea kuvailla ja syvällinen. Ajatelkaa sitä. Elämällä täällä tänään täytätte verkkoja tiedolla ja viisaudella tulevia sukupolvia varten.

Miten luulette, että ihmiskunta koskaan kypsyy ja kehittyy ilman tätä tietoa? Vastaus on, ettei se voi tehdä sitä, ellei tule muutosta ja tämän muutoksen katalyytti on vanhan sielun akaasiakokemus. Olette niitä, jotka laittavat sen suoraan planeetan verkkoihin vain olemalla täällä ja ymmärtämällä tämän. Tämä aikakapselin avautuminen luo hitaasti ylös nousseen planeetan.

Kylvätte tulevaisuuden siemeniä vain olemalla tässä huoneessa ja antamalla kertoa tämän.

Haluan teidän ajattelevan näitä asioita, jos voitte ja haluatte. Haluan teidän esittävän kysymyksen: Onko mahdollista, että olen enemmän kuin ajattelen olevani? Onko mahdollista, että Jumala tuntee minut, kun istun tässä kaikkien maallisten ongelmieni ja turhautumiseni kanssa? Välittääkö Jumala kaikista niistä asioista, joita minun täytyy tehdä tai lapsista, jotka minun täytyy kasvattaa? Välittääkö Jumala sukulaisista, joita minun täytyy miellyttää tai pomosta töissä? Onko mahdollista, että Jumala rakastaa minua kaikessa tässä?

Vastaus on Kyllä, Kyllä, Kyllä ja Kyllä!

Niin tärkeä olet vanha sielu. Onneksi olkoon. Tämä on täällä olemisesi tarkoitus – vain elää ja tietää, että sinua rakastetaan.

D.D

Hyvin samankaltaista henkistä tietoa kuin tässä kanavoinnissa on välitetty myös seuraavassa Kryon-kanavoinnissa:

Kryon 29.3.15: Vanhan sielun määritelmä

 


Vanhan sielun akaasiset unet

 

Vanhat sielut ovat hyvin vanhoja ja viisaita. Vanhan sielun akaasinen tiedosto muistaa kokeneensa tämän suuren muutoksen, jonka keskellä nyt olemme, aiemmin menneisyydessä. Siksi vanha sielu ei pelkää sitä ja alkaessaan kokea sen, se on heille mukavaa.

Akaasinen tiedostomme ei lue menneiden elämien kokemuksia lineaarisesti. Emme näe, kuka olimme ja mitä teimme elämissämme elämä toisensa jälkeen. Tämä johtuu siitä, että moniulotteinen akaasia käsittelee energiaa, ei historiaa.

Tässä uudessa energiassa on syy sellaisiin heijastuksiin, joita meillä on (unet, joita meillä on), sillä akaasinen tiedostomme antaa meille monia asioita käsiteltäviksi. Miksi? Koska meidän täytyy puhdistaa nämä asiat siirtyäksemme eteenpäin. Muuten emme etene.

Akaasia on DNA:ssamme ja se vaikuttaa syvästi elämäämme saamalla energian tulemaan esiin, kohtaamaan meidät ja pyytämään poispäästämistä. Meidän tulee hankkiutua eroon näistä entisten elämien energioista. Meillä on mielenkiintoisia unia. On esimerkiksi hukkumiskokemus 1000 elämää sitten. Tämän muistamme, joten meillä on hukkumisunia. Emme saa hengitettyä ja heräämme kakistellen istumaan sängyllämme. Siinä se on taas – tuo uni! Mitä ihminen tekee tuolla kokemuksella? Vanhalla sielulla ensimmäinen asia on: Mitä se merkitsee? Mitä teen sille? Tämä on oikein, mutta usein ihmiset eivät analysoi, mitä se oikeasti merkitsee. Sen sijaan saatetaan ajatella sen olevan ennustus. Tulen hukkumaan, joten minun on parempi olla menemättä veden äärelle. Olen nähnyt saman unen uudestaan ja uudestaan, siksi sen täytyy olla jotain, mikä tapahtuu. Niinpä seuraava askel on pelko.

Tämä on kaunis järjestelmä vanhan sielun valmistelemiseksi tulevaisuuteen. Tuossa unessa on kyse jostain, mikä on tapahtunut menneisyydessä sinulle ja mikä vaikuttaa sinuun vielä tänäkin päivänä. Siinä on kysymys monista menneisyyden asioista, jotka on nähtävä, ymmärrettävä ja sivuutettava ikuisiksi ajoiksi.

Jos tunnistat nämä energiat siksi, mitä ne ovat, tuotuina sinulle vanha sielu, voit siirtyä niiden ohi. Voit sanoa: Kiitos akaasia, että sain nähdä tolkun tässä. En pelkää hukkumista. En pelkää mitään, mitä ei ole enää. Se ei vaikuta elämääni enkä pelkää tulevaisuutta. Kahlaan mielelläni järveen tai mereen ilman pelkoa.

Niin kauan kun akaasiaamme on kaiverrettu jotain, joka aiheuttaa pelkoa unissamme tai menneen elämän kokemuksissa, se pidättelee meitä.

Vanhoille sieluille aletaan esittää ”tarjottimella” niitä entisiä elämiä, joissa on eniten energiaa tai jotka sisältävät dramaattisimpia tapahtumia. Ja kun niin tapahtuu älkää pelätkö, älkää ilmentäkö pelkoa. Riippumatta siitä, miten todelliselta se tuntuu, se ei ole ennustus. Se ei ole. Se olet sinä, joka työskentelet sinun kanssa.

Unet ovat tällaisia. Vanhoilla sieluilla on usein akaasiaunia. Uudet sielut vasta totuttelevat planeettaan. He näkevät unia muista asioista. Vanhat sielut alkavat tässä energiassa nähdä unia, jotka merkitsevät asioita. Kenties meillä on unia perheestä – kukaan vain ei esitä samaa roolia kuin todellisuudessa eikä kukaan ole oikealla paikalla. Mutta on jotain draamaa. Missään tässä ei tunnu olevan tolkkua. Heijastatte aina peloksi asiat, joita ette ymmärrä.

Teillä on unissanne epätavallinen perhe, joka tekee epätavallisia asioita. Kyse ei ole reaalielämänne sisaresta tai veljestä tai äidistä tai isästä tai lapsista. Sen sijaan se on vertauskuva perheestä ja se edustaa henkistä vertauskuvaa, joka on muuttumassa. On tapahtumassa muutos ja se pyytää teitä olemaan varovainen, kenen kanssa olette tekemisissä. Ainoa vaara on olla tekemisissä niiden kanssa, joita olette pitäneet perheenä (myös henkisenä perheenä), jotka ovat vielä vanhassa energiassa. He pidättelevät teitä. Tästä siinä on kyse.

Puratte entisten elämienne koodeja voidaksenne oivaltaa tasapainoisen tulevaisuuden.

Vanha sielu, sinulla on ollut elämä toisensa jälkeen tuollaisissa vanhoissa energioissa. Olet sotinut, sotinut ja sotinut taas. Olette vihanneet toisianne, olette tappaneet toisianne ja kannatte näitä asioita unissanne.  Jotkut niistä vaikuttavat teihin voimakkaasti ja voivat vetää teitä alas tässä uudessa energiassa. Äiti, sinun täytyy lakata näkemästä unia lastesi kuolemasta. Se, että näin tapahtui kaukaisessa menneisyydessä, ei merkitse, että niin tapahtuu tällä kertaa. Meillä kaikilla on ollut lapsia, jotka kuolivat käsivarsillemme syntyessään. He eivät koskaan selviytyneet ja tämä on äidille toistuva pelko. Analyysi: Se on uni menneisyydestä. Oivallus: se on akaasiassa ja aiheuttaa stressiä. Sivuuttaminen: hankkiudu siitä eroon. Se on vanhaa energiaa, jonka osa sinä et ole. Ikäännyt vähemmän ja elät paljon upeampaa elämää. Se, mitä tapahtui viimeisten 10 000 vuoden aikana, on edelleen akaasisessa tiedostossamme. Osa siitä on käsiteltävä.

Pahan unen sivuuttaminen: Herätessänne unesta sanokaa: ”Kiitos akaasia, kiitos Henki. Auta minua tajuamaan, mitä minun täytyy tietää, jotta voin sivuuttaa sen”. Tuo paha tunne katoaa hetkessä jumalan käsivarsilla. Rakkaus tekee sen. Sivuutan sen! Se on pois ja siirryn suurenmoiseen tulevaisuuteeni.

D.D

 


Omaan voimaan siirtyminen

 

 1. Aloita jokainen päivä positiivisella ajatuksella itsestäsi ja siitä, mitä luot tuona päivänä. Tee ajatuksestasi affirmaatio (positiivinen voimalause) ja sano se ääneen. Tämän sanominen omalla äänelläsi auttaa sinua leimaamaan ajatuksen mieleesi ja energiakenttääsi. Tämä lisää voimaa päivääsi. 
 1. Muistuta itsellesi toistuvasti, että positiiviset muutokset vievät aikaa (synkronismi) ja että olet jatkuvassa muutosprosessissa ollaksesi kaikkea, mitä voit olla. Päästä irti kärsimättömyydestä ja sen miettimisestä, että teetkö asioita riittävästi tai riittävän nopeasti. 
 1. Silloin kun tiestäsi tulee kivistä, tee asioita joista nautit ja ole ihmisten kanssa, jotka muistuttavat sinua omasta hyvyydestäsi. Älä salli negatiivisten ihmisten vetää sinua energiaansa. Ota aikalisä ja kutsu sisäistä viisauttasi yhdistämään sinut kevyempään oloon. 
 1. Älä taistele ongelmia vastaan, kun niitä syntyy. Toivota ne tervetulleiksi lahjoina, jotka avaavat sinua tietoisuuden laajentamiselle, parantumiselle ja vapautumisille DNA-tason malleista, jotka ovat nyt valmiita selvitettäviksi. Vasta kun tulet tietoiseksi ongelmista, voit etsiä apua niiden päästämiseksi irti elämästäsi. 
 1. Päästä irti tulevaisuudesta huolehtimisesta. Sinulla on sisälläsi mahdollisten tulevaisuuksien rajaton potentiaali. Egomielesi unohtaa tämän ja tarttuu maailman esittämiin mahdollisuuksiin. Henki-Itsesi tietää kuitenkin, että määräät juuri nyt, millaisen tulevaisuuden saat jatkuvassa kehitysprosessissa.

  

Päivittäiset voimalauseet. Sano ne ääneen joka aamu päivän aloitukseksi. 

” Olen osa luojaa. Olen luonut nykyisen todellisuuteni ja luon kaiken sen, mitä koen tulevaisuudessa. Siksi kaikki, mitä on edessäni, on itse luomaani. Tänä päivänä teen valinnan kohottaa tietoisuuttani. Tänä päivänä hidastan ikääntymiskelloa soluissani ja luon jumaluutta päivittäiseen tekemiseeni. Tänään ohjeistan solurakenteeni värähtelemään aikomusteni mukaisesti. Luon rauhallista tasapainoa kaikkiin asioihin kaikkialla, missä kuljen.”

Älä koskaan syytä itseäsi. Kaikki, mitä sanot ”kuullaan” soluissasi jopa kaikkein syvimmässä masennustilassasi. Älä tee niin, vaan sen sijaan sano:

” Kiitos henki siitä, että annat minulle kyvyn tietää, että kaikki tämä on väliaikaista. Olen rauhallinen voimassani.”

Vaikka epäilisitkin voimalauseiden sanomista, tee ne silti. Kaksinaisuutesi on rakennettu vääristämään näitä asioita. Anna tulosten tukea sinua. Tietoisuutesi nousee ”suuremmalle vaihteelle” kun se näkee asioiden muuttuvan elämässäsi. Tämä tapahtuu samoin aivan kuin missä tahansa harjoittelussa. Kun alat nähdä tuloksia, et enää epäile!

3.6.2017     D.D 

 


Oppituntimme aineellisessa maailmassa

 

Ihmisen maatason kokemus kaksinaisuudessa on kunnioitettu oppimisprosessi, jonka kautta monet jumalaisen älykkyyden olennot kulkevat. Ennen kuin ihminen voi päästä moniulotteisiin, rinnakkaisiin todellisuusjärjestelmiin, hänen on opittava hallitsemaan optimaalisesti ja vastuullisesti ajatusluomisen energia.

Olemme maayliopistossa tämän tarkoituksen vuoksi. Meidän on nähtävä omakohtaisesti fyysisen materialisoinnin kautta ajatustemme ja tunteidemme konkreettiset tulokset.

Maayliopisto on kaksinaisuus-koulutusjärjestelmä, jota kutsutaan fyysiseksi todellisuudeksi.

 

Ne havaintosuodattimet, jotka estävät moniulotteisuutemme, ovat hyödyllisiä salliessaan meidän kohdata maatason kokemukset ja kasvaa niiden kautta. Kun kasvu saavuttaa tietyn kehittyneen valomäärän, pääsemme laajempaan moniulotteiseen havaintotapaan. Joka yö prosessoimme syvässä unitilasssa päiväkokemuksiamme. Tässä unitilassa korkeampi minämme tutkii hyvin tarkkaan niitä kokemuksa, joita ilmennämme elämäämme. Luomme kokemuksia, jotka antavat meille suurimman kasvun.

 

Elämämme maan päällä on suuren suunnitelman mukainen ja sillä on merkittävä tarkoitus. Se ei kuitenkaan aina ole helppo. Myös ne elämät, joita pidämme vajavaisina, antavat valtavan oppimis- ja kasvupotentiaalin. Keskeinen totuus on se, että kaikki sielut inkarnoituvat vapaan tahdon kaksinaisuustasolle ja luovat omat olosuhteensa ja kokemuksensa maaulottuvuuksissa.

 

Olemme täällä oppimassa vastuullista luomista. Monet meistä hyväksyvät tämän. On paljon vaikeampaa uskoa, että luomme itse päivittäiset elämäntilanteemme ja erityisesti epämiellyttävät tapahtumat. Kokemamme päivittäiset tapahtumat määräytyvät uskomuksiemme ja asenteidemme mukaisesti sekä niiden odotuksien mukaisesti, joita kummatkin muodostavat ja projisoivat.

Sekä positiiviset että negatiiviset asenteet (olivat ne tietoisia tai ei) ilmentyvät todellisuuteemme.

Jos projisoimme puutementaliteettia, me luomme puutetta. Jos vellomme huolessa ja pelossa, vedämme niitä puoleemme. Uskomuksemme ja niistä projisoidut ajatukset on ohjattava tietoisesti tuottavalla asenteella. Se vaatii ponnistelua. Jokaisen elämän ja jokaisen sielun matkan suuri oppitunti on oppia, miten ohjataan ajatuksia tarkoitukselliseen positiiviseen suuntaan.

 

Olemme täällä oppimassa vastuullista luomista ja se on suuri totuus!

 

20.8.2017 D.D


 

Mestarifyysikko

 

Alkulähde, kaiken luoja, on mestarifyysikko.

  

Nikola Tesla: Kaikki on lähtöisin valosta

Valo on arvoitus meille. Se tunnetaan yksikkönä nimeltään fotoni. Fotoneilla ei ole tiheyttä, eikä varausta ja ne kulkevat sekä aaltoina että hiukkasina 300 000km/h.

Ymmärtämällämme valonnopeudella aika häviää. Fotoni lähtee auringon tai tähden pinnalta ja kulkee välimatkan, minkä hahmotamme valtavaksi määräksi valovuosia ja valaisee sitten silmämme, kun katsomme ylhäällä taivaan tähtiä. Meistä tuntuu paradoksilta, että se hetki, jolloin fotoni lähti tähdestä ja se hetki, jolloin se osuu verkkokalvollemme, on sama. Ei ole kulunut aikaa lainkaan.

Olemme valo-olentoja ja kuten edellä olemme kertoneet, valo on ajatonta. Olemme myös moniulotteisia.

Torus -ilmiö 

Aika ja tila/avaruus ovat saman mekanismin osia. Tila on jähmettynyttä aikaa, jota pidetään kineettisessä matriisimuodossa kaksinaisuudessa ja tämä mahdollistaa erillisyyden ja tietoisesti ohjelmoidun harhakuvan peräkkäisajasta. Aika on dynaamisesti virtaava tilan vastakohta. Kumpikin esiintyy tietoisuusyksikköjen harmonisina välähdyksinä sellaisen mekanismin kautta, missä sykitään aineesta antiaineeksi ja päinvastoin; sisään mustien aukkojen kautta ja ulos valkoisten aukkojen kautta (tieteemme ei ole vielä löytänyt valkoisia aukkoja, mutta kaikki voimat toimivat pareittain – ne löytyvät kyllä).

Harmoninen välähdys ei ole ainoa piste, jossa tila ja aika sulautuvat homogeeniseksi ”keitoksi”. Myös tietoisuusyksikön havaintotaso sykkii kuhunkin samanaikaiseen elämään. Tämä välähdys tapahtuu nopeudella, joka on lähellä ”Planckin vakiota” eli 1/10 potenssiin 43. Tässä pisteessä aika ja avaruus sulautuvat yhteen ja tulevat epälineaariseksi kvanttilammeksi, jota kutsutaan menneisyydeksi, nykyisyydeksi ja tulevaisuudeksi.

Tässä kvanttitilassa aika-avaruusjatkumo häviää ja tulee samanaikaisiksi tapahtumavirroiksi, tapahtumahorisonteiksi, jotka ovat kaikki rinnakkain yhdessä nyt-hetkessä. Se on yhdistyminen, kokemusperäinen kvanttikeitto, mihin on kerätty jokainen tapahtuma, jokainen mahdollisuus ja todennäköisyys jokaisesta elämästä.

Tämä on vain yksi ominaisuus …

Se on myös piste, mistä aikahologrammit heijastetaan, sekä keskus, mistä harmoninen syke transformoi aineasteikkoja. Aine siirtyy antiaineulottuvuuteen ja antiaine siirtyy aineeksi muodostamaan fyysisen todellisuuden. Kumpikin vedetään sisään ja heijastetaan ulos harmonisina välähdyksinä mustien ja valkoisten aukkojen kautta.  Se tapahtuu käsittämättömällä nopeudella ja ”välkkymisilmiö” järjestää peräkkäin kaikki elämämme.

Melko lähitulevaisuudessa tiedemiehemme tekevät havaintoja, jotka johtavat tätä prosessia tukeviin teorioihin.

Siitä on jo nyt todisteita. On huomattu, että elektronit näyttävät häviävän muutamiksi mikrosekunneiksi kiertäessään atomin ydintä ja vaikka tämän arvellaan olevan kvanttitunneli, se on itse asiassa vaiheittaista ulottuvuuksien vaihtelua. Se on harmonisten kiertoasteikkojen torus -ilmiö.

Se tapahtuu automaattisesti kaikessa aineessa. Kaikki fyysinen aine aaltoilee sisään ja ulos mukaan luettuna fyysinen maailmamme ja tietysti oma kehomme.

Tällaista taittoaaltoilua tapahtuu myös syvällisellä mentaalitasolla. Tietoisuutemme ”vaiheilee” kaikkien elämien välillä samalla tavalla. Kuitenkin meistä tuntuu, että tietoisuutemme kaikissa elämissä on saumaton viiva. Tämä on harhakuva. Kaikki elämät ovat samanaikaisia laajemmassa näkökulmassa. Tämä syke on samanaikaisten elämien mekanismi. Välähdämme kuhunkin elämään ja siitä pois ja olemme tietämättömiä poissaolostamme missään niistä. Ne kaikki näyttävät jatkuvan. Ei ole mitään tietoaukkoja, koska tietoisuutemme liikkuu nopeasti sisään ja ulos.

Analogiana tähän voi verrata vanhoja elokuviamme, joissa yksittäisiä kuvia liikutettiin niin nopeasti projektorivalon läpi, että ne vaikuttivat saumattomalta liikkeeltä.

On monia tällaisia sisään-ulos -taittokohtia, mutta fyysiset aistimme ovat tarkoituksellisesti tietämättömiä niistä.

Tämä saattaa tuntua hämmentävältä ja uskomattomalta. Kuitenkin suurempi osamme on täysin tietoinen tästä prosessista. Se on tosiasia fyysisyydestä, fyysisestä olemassaolosta polariteettimaailmoissa. Meidän jokaisen suurempi osa (korkeampi minä) ei ole lukittu lineaariseen aikaan tai fyysiseen todellisuuteen.

Moniulotteisuutemme voidaan jakaa täällä maisessa olemassaolossamme neljään pääryhmään:

 • fyysinen ulottuvuus
 • mentaalinen ulottuvuus
 • uniulottuvuus
 • antimateriaulottuvuus (enkeliulottuvuus)

ja vain yhdessä näistä aika on osallisena.

28.9.2017 D.D