Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkioppaat arkemme keskellä

 

Yhteyden alku

 

Tietyssä kohtaa henkinen kulkija löytää henkioppaat. Hän alkaa tiedostaa, että ei kuljekaan yksin. Hän inspiroituu tästä ajatuksesta, joka välittyy saman tien hänen henkisille avustajilleen. Tämä on kommunikaation alku, vaikka alussa ihminen palaakin ajatuksissaan taas arkeen. Arjen pyöritys ihmisen maailmassa on tulvillaan fyysisiä tapahtumia ja henkioppaat helposti unohtuvat. He eivät kuitenkaan ole poistuneet minnekään. Vähitellen ihminen alkaa miettiä, mitkä tapahtumat hänen arjessaan liittyvät suoraan oppaiden toimintaan. Näin suhde näihin olentoihin syvenee.

 

Jossakin kohtaa tietoisuuden matkallaan ihminen ei enää jaa maailmankuvaansa mustavalkoisesti henkiseen ja fyysiseen arjen elämään. Henkinen alkaa tunkeutua silloin myös arkeen ja siitä aletaan löytää henkisiä ilmiöitä. Aiemmin ihminen oli vain itse luonut kuvitelman, jossa arki nähtiin liian yksipuolisesti. Tällöin henkiseltä luennolta tultuaan tai henkisen kirjan luettuaan ihminen palasi arkeen. Kun tämä asia muuttuu, myös arki muuttuu. Kun arkea ei enää eroteta henkisyydestä, siinä voidaan kokea yhä enemmän henkisiä ilmiöitä. Ja silloin nähdään, että henkioppaat vaikuttavat juuri arjessamme.

 

Henkioppaiden tehtävänä on seurata ihmisen matkaa ja pitää huolta siitä, että ihminen saa henkisiä inspiraatioita sielun tiellään. He kylvävät ihmisen tielle henkisiä virikkeitä ja yllätyksiä, jotka voisivat viedä ihmistä syvemmälle henkiseen ajatteluun. Arjen normaalissa kulussa oppaat myös estävät sellaisia tapahtumia, joiden ei kuulu tulla sielun piiriin. He ovat mukana ihmisen isoissa onnekkaissa tapahtumissa ja ovat varsin usein niiden syy. Tämä henkinen toiminta on olemassa silloinkin, kun ihminen ei sitä vielä tiedosta.

 

Henkioppaat ovat osa laajaa henkistä verkostoa

 

On paljon merkitystä sillä, onko ihminen tietoinen henkioppaiden toiminnasta elämässään. Kun tietää, että onnekas tapahtuma tai erikoinen pelastuminen on henkioppaan toimintaa, aloittaa tietoisemman yhteyden henkisen hierarkian kanssa. Kun olet hukannut avaimesi ja yhtäkkiä päähäsi tulee tieto siitä, missä se on, henkiopas seuraa havaitsetko hänen toimintansa. Kun havaitset, hän alkaa yhä enemmän tuoda itseään tietoisuuteesi. Ihmisen on mahdollista saada suoraa tietoa siitä, minne elämän risteyksissä kannattaa kääntyä. Ja silloin ihmisellä on opas, johon voi 100 prosenttisesti luottaa.

 

Henkioppaan toiminta on yhteydessä ihmisen intuitio-kanavaan. Intuitio on ihmisen suora yhteys henkiseen maailmaan. Mitä paremmin ihminen kuulee oman intuitionsa äänen, sitä enemmän hän havaitsee henkioppaan toiminnan. Henkioppaan yksi toiminnan osa-alue on virittää ihmistä luottamaan intuition ääneen. Tämän kautta ihminen alkaa havaita maailmaan liittyvää henkistä toimintaa yhä enemmän. Lopulta hän tiedostaa, miten henkisyys liittyy kaikkeen elämään. Henkisyys on elävä kokonaisuus, jonka avulla koko fyysinen maailma voi ylipäätään toimia. Fyysisen maailman ja luonnonilmiöiden taakse kätkeytyvät henkiset olennot on ensin löydettävä ajatustasolla, jonka jälkeen niistä voidaan alkaa saada aineellisempia kokemuksia.

 

Ihmisellä on yleensä useita henkioppaita. Heillä on omat osa-alueensa, joilla he toimivat. He ilmentyvät ihmisen elämään juuri silloin, kun ihminen on aktivoimassa sitä aluetta, johon juuri he ovat keskittyneet. Henkioppaat voivat siis vaihtua siten, että välillä joku toinen opas ottaa voimakkaamman roolin. Erilaiset elämän aikajaksot, sielun tilat ja haasteet vaativat ehkä erikoisohjausta.

 

Kaikkein suorimmin henkioppaita voi kohdata unen tasolla. Usein voimakas uni ja sen kautta löydetty ratkaisu elämän pulmaan on viesti henkioppaalta. Oppaat saavat helpommin yhteyden ihmiseen nukahtamisen jälkeen, kun fyysinen hulina ja mielen virta eivät ole häiritsemässä. Siksi on viisautta sanoa: "Nuku yön yli ja katso sitten asiaa".

 

Henkiopas tietää sinusta kaiken

 

Kun ajattelet henkiopastasi vaikkapa tiskatessasi, hän vastaa ajatuksiisi heti. Inspiroit suoraan näitä henkisiä vaikuttajia sillä, että ajattelet, tervehdit tai kiität heitä työstään. He ovat läsnä ja odottavat, että tiedostat sen. Ihminen myös tuntee hyvin henkioppaansa. Henkioppaanasi varsin usein toimii edistyneempi sielun sisaresi. Olitte yhtä silloin kerran, kun maan matkat eivät olleet vielä alkaneet ja elitte samassa entiteetissä. Hän suoritti sielunsa täydellistämisen maan matkalla sinua aiemmin ja siirtyi sen jälkeen henkisen valtakunnan tehtäviin pysyvästi. Näin hän toimii nyt oppaanasi.

 

Sinä ja oppaasi olette ehkä myös kohdanneet toisenne jossakin maan elämän inkarnaatiossa. Kuitenkin molemmat odottavat sitä juhlallista hetkeä, kun jälleen voitte sieluperheen jäseninä palata täysin tietoiseen yhteyteen. Tämän yhteyden palauttaminen alkaa siitä, kun ensimmäisen kerran tiedostat, että sinua auttaa henkinen opas. Sieluperheen yhteinen tehtävä on yhdistyminen. Sen eteen tehdään töitä niin kauan, kun maan matkat ovat yhdelläkin sieluperheen jäsenellä kesken. Sieluperhe tulee palaamaan pysyvästi henkiseen maailmaan, mutta tietoinen yhteys voi alkaa jo maisessa elämässä. 

 

Henkiopas tietää sinusta kaiken. Se on välttämätöntä, jotta hän voi ohjata sinua oikeaan suuntaan. Hän tuntee myös ne alueet, jotka ihminen mielellään piilottaa muilta. Hän johdattaa ihmistä syvempään ymmärrykseen itsestään. Piiloon painetut asia ovat niitä kohtia, jotka ihmisen pitää avata kokonaan. Niiden syntymiselle on syy menneisyydessä ja on luonnollista, että niitä on. Usein ne ovat asioita, joista ei mielellään kerrota muille eikä aina itsellekään. Niissä on liikuttu syvillä tunne -ja viettielämän alueilla. Koko maailman eletty historia on näitä tapahtumia täynnä. Ne kertovat ihmisen sielun matkasta sekä ajoista, jolloin ihminen ei vielä löytänyt henkisiä apuvälineitä ohjaamaan itseään toimimaan toisin.

 

Henkioppaat lähestyvät ihmistä tänään konkreettisemmin

 

Matkatessaan syvemmälle vesimiehen aikaan ihmiskunta pyrkii löytämään henkisen elämän yhä konkreettisemmin. Kasvava henkisempi ilmapiiri planeetalla tukee henkioppaiden laskeutumista yhä lähemmäksi ihmistä. Kun ihminen itse yksilönä avaa henkistä itsessään, hän voi alkaa tietoisemman suhteen oppaisiinsa. On mahdollista siirtyä suoraan kommunikaatioon omien oppaiden kanssa ja tätä tapahtuu jo nyt planeetallamme. Kun ihminen auttaa tai parantaa toista ihmistä, hän saa suoraa virtaa henkioppaaltaan. Tällainen opas on hyvin tietoinen parantamisen salaisuuksista. Jos kykenet ottamaan vastaan, hän voi tarjota oleellisia työkaluja sinulle työssäsi. Myös kun keskityt tai meditoit, voit saada tunteen oppaasi läsnäolosta.

 

Aina kun ajattelemme henkioppaitamme, asia noteerataan verhon toisella puolella. Oppaasi ovat tehneet valtavan määrän työtä kanssasi, ehkä jo useamman inkarnaation ajan. He tietävät, että myös ihminen on tehnyt paljon työtä sielunsa nousemisen eteen. He tietävät, miten valtava suoritus on elää Maapallolla sielun jalostustehtävässä. Ja usein he ovat myös itse kokeneet sen. Yhteistyö jalostuu lopulta tietoiseksi. Kaikki alkaa siitä pisteestä, jossa ihmisellä ei ole mitään tietoa kaiken aikaa mukana kulkevista auttajista. Lopulta ymmärretään, että ilman heitä eläminen maisella planeetalla ei olisi ollut mahdollista.

 

Sielu alkaa muistaa henkisen perintönsä

 

Ihmisen ei tarvitse hävetä maailmallista menneisyyttään, jossa hän on kokemalla saanut lisää tietoa maailman ja itsen toiminnasta. Kun ihminen katsoo tätä menneisyyttä, hänen pitää nähdä se henkisen olennon muistamisprosessina. Taistelun ja valloittamisen maailmat täytyi kokea silloin, kun ihminen ei muistanut olevansa henkinen olento. Tämä on sielun jalostusalue ja maisessa kokemuksessa sielu edistyy juuri tällä tavalla. Henkiopas on kulkenut kanssasi läpi kaikkien vaikeiden aikojen ja hän hyväksyy sinut täysin. Hän on nähnyt kaikki inkarnaatiosi ja ymmärtää laajan kokonaisuuden ja siksi tietää paremmin kuin ihminen itse, miksi joku asia tuntuu niin vaikealta kohdata. Siksi hän voi johdattaa ihmisen löytämään tien eteenpäin.

 

Kun ihminen on avannut intuitiollaan jumalallisen henkensä salaisuuden, menneistä traagisista ajoista kasvaa vahva henkinen sielu. Näin ihmisessä alkaa elää uusi olento, joka ei häpeä, eikä väistä sielunsa matkaa. Se vaadittiin henkisen olennon esiintuloon. Voimme hyväksyä matkamme täydellisesti. Henkiopas haluaakin ihmisen löytävän oman menneisyytensä jalostavan voiman. Näin on ollut mahdollista luoda sielu, joka katsoo itseään suoraan nähden itsessä elävän henkisyyden. Henkiopas haluaa sinun muistavan oman jumalallisen mestarillisen laatusi. Hän haluaa kohottaa itsetuntoasi, kertomalla kuka todella olet. Maisessa hulinassa nämä totuudet voivat unohtua, mutta sisäistä viisasta ääntä kannattaa kuunnella. 

 

Muuten, tämänkin artikkelin aihe tuli henkioppaalta. Hyvä ystäväni kertoi minulle saaneensa viestin oppailtaan, mistä aiheista heidän mielestään olisi hyvä kirjoittaa.

 

- Pekka Tamminen